Livingstone buscamper de keuze van waarde en betrouwbaarheid

Roller Team Livingstone

  • Ontworpen en gemaakt door de specialist die alleen buscampers maakt
  • Slimme oplossingen slim georganiseerd om alle mogelijke ruimte te benutten

Roller Team is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in campers, gebouwd in de fabriek in Paglieta (Abruzzo), een industrieel centrum van meer dan 28.000 m² dat buscampers voor heel Europa produceert voor de Trigano-groep, een gevestigd merk in de camperwereld.

EXPS

+ isolatie, + bescherming, – geluid. De technologie voor interieurisolatie die volledige bescherming van uw buscamper kan garanderen.

Onder controle

In veilige handen met motorcaravan “UnderControl”. Roller Team stelt zijn eigen ervaring en expertise ten dienste van elke geproduceerde bus. Een team dat zich toelegt op kwaliteitscontrole en continue verbeteringen volgt elke camper tijdens de hele productiefase met inspecties en tests van ontwerp tot levering.

XXL

Ok, vandaag laten we het als volgt doen: enkele omgeving, meerdere ruimtes Alle ruimtes zijn ontworpen met het oog op maximale functionaliteit, modulariteit en gebruiksgemak

Alle seizoenen

Buscamper in de winter? Zeker! Degenen die zeggen dat een camper niet goed is voor de wintervakanties hebben nooit een Livingstone geprobeerd. Roller Team campers verdrijven deze mythe en bieden alles wat u nodig heeft voor een probleemloze vakantie in koude klimaten.

Dezelfde prestaties als een half-integraal camper!

Roller Team heeft zijn campers in de klimaatkamer getest, en heeft zich daarbij gebaseerd op de norm EN 1646-1, volgens welke een voertuig tot -15 ° moet worden gebracht, zodra de verwarmingssystemen zijn geactiveerd, een binnentemperatuur van 20 ° in 4 bereiken uur. Livingstone, in zijn basisconfiguratie, voldeed ruimschoots aan het doel op iets meer dan 3 en een half uur, en verdiende zo “graad 3” prestaties. Het resultaat is vergelijkbaar met de prestaties van een middelgrote motorhome (met een lengte van 7,4 meter en een centraal achterste bed) die, met een intern volume dat de camper verdubbelt, maar een heel andere opbouw heeft, carrosserie en materialen, het doel op hetzelfde moment bereikt. Dit is allemaal mogelijk dankzij de ExPS Evo-technologie, waardoor Livingstone een bestelwagen is die geschikt is voor gebruik in de winter.

  • Geoptimaliseerde binnenruimte: luik in de vloer, opbergruimte achter, ingerichte garderobekasten, opklapbare of uitneembare bedden, opbergvakken, grote opbergkasten.
  • Er is overal plaats voor in de keuken: besteklade, twee volledig uitneembare bakken, uitschuifbaar werkblad, dubbele afzonderlijke kookplaatafdekkingen, uittrekbare dinettafel.
  • Toilette met uiterst functionele douche: intrekbare of glijdende wastafels, uittrekbare kranen, dubbele afvoer.
  • De prestaties van een motorhome: materialen met uitstekende isolerende eigenschappen en ideale constructieve oplossingen zorgen voor een uitstekende isolatie met “Level 3” -prestaties in de klimaatkamer

Vanaf nu is de keuze aan u!
De Livingstone is leverbaar als standaard uitvoering en als zogenaamde Advance, de basis is hetzelfde, de Advance is rijker uitgerust.

Livingstone standaard

Livingstone Advance

Deze prachtige camper is al verkrijgbaar vanaf € 37.648,- (ex. BPM)

Klik hier voor meer informatie over deze camper en de bijbehorende standaard uitrusting.