BudgetCaravan versterkt marktpositie door overname Rentac Caravanverhuur

BudgetCaravan versterkt marktpositie door overname Rentac Caravanverhuur

Asten, 15 januari 2009 – BudgetCaravan, gespecialiseerd in de verkoop van Caravelair en Knaus caravans en verkoopbemiddeling, heeft vandaag Rentac Caravanverhuur overgenomen. Rentac Caravanverhuur is een gespecialiseerd caravanverhuur bedrijf die de afgelopen jaren een groot marktaandeel in de caravanverhuur branche heeft verworven.

“BudgetCaravan heeft met Rentac Caravanverhuur een sterke marktpositie verworven. Rentac heeft zich als enige in Nederland geprofileerd met een “All-Inclusive” concept, alle caravans worden verhuurd met een extra complete inventaris, het enige wat een klant nog hoeft mee te nemen is de kleding. We krijgen nu de structuur die ons zal toelaten onze marktpositie in Nederland en België verder te verstevigen door met een nog completere productstrategie naar de markt te stappen” zegt Jurgen Janssens, directeur van BudgetCaravan.

Beide bedrijven werkten al geruime tijd nauw samen en het was dan ook niet verwonderlijk dat een uiteindelijke overname niet uit kon blijven. “Deze overname past dan ook naadloos in onze groeiplannen”, stelt Jurgen Janssens.

“Buiten de verkoop van caravans zien we een duidelijke groei in het huursegment, zowel voor de lichtere caravans geschikt voor het B rijbewijs als het meeste luxe segment, aan deze vraag van klanten hebben we nu gehoor gegeven”.

“Juist in deze tijd van achteruit lopende economie is bundelen van krachten en het geven van meer keuze aan je klant een goede zaak, duidelijk merkbaar is dat sommige klanten nu eerder over zullen gaan tot huur dan tot de aanschaf van een nieuwe caravan. Lekker op kampeervakantie met een gehuurde caravan, liefst niet al te ver van huis, en het geld wat we anders hadden uitgegeven aan een nieuwe caravan nu veilig op de bank, lijkt de nieuwe trend te worden.” aldus een woordvoerder van het overgenomen Rentac.

Voor meer informatie: www.Rentac.nl