Mobilvetta K-Yacht Tekno Line 90

De Mobilvetta K-Yacht Tekno Line is vanuit de ervaring van voorgaande jaren doorontwikkeld en van alle gemakken en comfort voorzien!

Nieuw voor Modeljaar 2019 is de ‘Face to face’ zitgroep. Doordat de tafel op verschillende standen te gebruiken is wordt er een zee van beweegruimte gecreëerd voor in het woongedeelte van de camper. Daarnaast maken de ‘Face to face’ zitbanken een aangename en comfortabele plek om heerlijk tot rust te komen.

De Mobilvetta K-Yacht Tekno Line 90 met ‘Face to face’ zitgroep en Queensbed is vanaf nu te bewonderen in onze showroom, kom langs en ervaar de ruimte en vrijheid in deze camper!

De K-Yacht Tekno Line serie kent een zeer uitgebreide standaard uitrusting. Een van de punten waar deze camper-serie in uitblinkt is het ‘Winter pakket’. Dit ‘Winter pakket’ bestaat uit een geïsoleerde afvalwatertank en vorstbescherming. Daarnaast heeft deze camper vloerverwarming met zelfregulering en warmteverdeling over het gehele vloeroppervlak.
Zeer efficiënt en kostenbesparend!

Nog meer noviteiten voor de Mobilvetta K-Yacht Tekno Line.

Naast het chique en bekende ‘Classico’ interieur komt Mobilvetta voor modeljaar 2019 met een nieuwe interieur kleur. Het ‘Cappucino’ interieur is een lichte kleur met een frisse en ruime uitstraling. De speciale bijpassende bekleding ‘Prestige Brown'(Eco-leder) in combinatie met het ‘Cappucino’ interieur laat zien wat Italiaans Design te bieden heeft.

De Mobilvetta K-Yacht Tekno Line 90 is al verkrijgbaar vanaf € 74.382,- (Excl. BPM)

Bekijk hier meer informatie over deze prachtige camper!