De nieuwste serie binnen Roller Team, Kronos.

De camperserie met de beste prijs/kwaliteit verhouding op de markt. De Roller Team Kronos is de camper met een geweldige ‘All-Inclusive’ uitrusting, voor een bijzonder concurrerende prijs!
Kom kijken in onze showroom en ervaar de kwaliteit en het Design van deze prachtige camper.

De Roller Team Kronos 265 TL op FORD chassis is een ruime camper met queensbed en geschikt voor 4 of 5 personen.

Voorin de camper bevindt zich ruime zitgroep met een tafel welke in diversen posities te stellen is. Ook de bestuurders en bijrijdersstoel kunnen draaien waardoor er voldoende zitplaats is rondom te tafel voor iedereen. Boven deze ruime zitgroep bevindt zich een hefbed. Deze kent een afmeting van 190 cm x 128 cm en is daarmee geschikt voor twee personen. Midden in de camper bevindt zich de keuken welke is voorzien van voldoende kastruimte met daartegenover een grote koelkast met vriesvak. Naast de keuken vindt u een aparte douche cabine met daartegenover de toiletruimte met een aparte wasbak.
Achterin de camper is het royale queensbed gesitueerd, uiteraard voorzien van een goede lattenbodem voor optimaal comfort.

Vanaf nu is de keuze aan u!
Kiest u voor het sfeervolle lichte interieur met een 170 PK Ford onderstel of gaat u voor het moderne donkere interieur met een 130 PK Fiat onderstel?

Deze prachtige camper is al verkrijgbaar vanaf €51.641,- (ex. BPM)

Klik hier voor meer informatie over deze camper en de bijbehorende standaard uitrusting.