Dealer Mobilvetta Campers

Mobilvetta Campers

Sinds september 2014 zijn wij officieel dealer / importeur van Mobilvetta campers. U kunt bij ons terecht voor verkoop, service, garantie, onderhoud accessoires en onderdelen.

K-Yacht-85_007Puro Italian Design

Mobilvetta campers – Wanneer Style veranderd in Design

Mobilvetta is de camper bij uitstek voor de veeleisende gebruiker. Overgoten met een onmiskenbaar Italiaans flair biedt Mobilvetta campers, grote zithoeken, rijkelijk uitgeruste keukens, ruime badkamers en doordachte slaapkamers. Geen 20.000 euro aan opties, alles standaard: elektrische bedden, prachtig verlichtingsconcept, diverse dakventilatoren, te veel om op te noemen. EN,… de gebruikte materialen zijn daarboven de allerbeste van de industrie. Prestigieus en zeer betaalbaar, stijlvol en robuust, de typische elementen die Mobilvetta groot hebben gemaakt vindt U bij de K-Yacht in overvloed, design keuken met handige opbergvakken, waar koken een plezier is, verzorgde inbouw apparatuur, luxe toilet, krasvrije wasbak, vorstvrije mengkraan, hoogwaardige matras met vuilwerende beschermhoes.

Een verhaal dat the camperwereld veranderde van het traditionele vaardigheid naar design; het Mobilvetta campers verhaal heeft de route uitgezet naar internationalisering en heeft geanticipeerd op de toekomst.

K-Yacht-mh80-exterior-2015Geboren in de jaren 60 als meubelmakers heeft ertoe geleid dat Mobilvetta campers innovatieve kennis en kunde heeft ontwikkeld over de afgelopen jaren.
Een nieuwe product-filosofie werd geintroduceerd: het ontstaan van een kampeerwagen, niet alleen rijk uitgerust, maar als een echt “reizend huis”.
De traditionele vaardigheid samen met geavanceerde technologie dragen bij aan het bereiken van een hoge kwaliteit standaard.

Mobilvetta is een relatief jong merk onderdeel van de Trigano groep. Mobilvetta is een grote speler in Europa wanneer het gaat om exclusievere campers maar biedt ook een brede range aan campers in het midden- en hoger en vol-integraal segment. Mobilvetta campers hebben een revolutie teweeg gebracht door de prijs zo laag mogelijk te houden, desondanks is functionaliteit & design, technologie & prestaties, duurzaam- & betrouwbaarheid op het hoogste niveau gecombineerd.

Italiaans Design

Het succes van Mobilvetta campers is te danken aan zijn prachtig Italiaans design, ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding en doordachte indelingen. Mobilvetta onderscheidt zich door gebruik te maken van een innovatief SEA-systeem. Beschikbaar in alkoof, half-integraal of integraal-opbouw, altijd op Fiat Ducato camper-chassis. Niet voor niets is Mobilvetta een van de succesnummers in Europa.

Er is al een Mobilvetta camper voor € 68.998,- All-In, export vanaf 57.881,-

Lees alles over Mobilvetta Campers ->

Bekijk alle modellen van Mobilvetta ->