Garantie en service op nieuwe caravans en campers

Garantie en service op nieuwe caravans en campers

U heeft bij de aankoop van een nieuwe caravan bij ons 100% gegarandeerd recht op de Europese fabrieksgarantie en de waterdichtheid garantie zoals door de fabriek verstrekt, zulks conform de garantiebepalingen zoals die in het garantieboek van de fabriek zijn vermeld. De garantie op waterdichtheid is respectievelijk; Sprite 10 jaar, Roller Team 6 jaar, Caravelair 5 jaar, Knaus 5 jaar.

Bij aflevering wordt door ons het garantieboekje ingevuld met uw gegevens en een kopie hiervan wordt opgestuurd naar de fabriek, vanaf het moment van aflevering gaat uw garantie in! De garantie wordt door de fabriek afgegeven en uitgevoerd conform de garantiebepalingen (*3) zoals die in het garantieboek zijn vermeld. Deze garantie geeft u het recht om bij elke dealer in heel Europa te worden geholpen, vergelijk dit maar met de garantie van nieuwe auto’s.

De garantie wordt dus niet door een Nederlandse importeur of dealer afgegeven, maar door de fabriek. De meeste arbeidsuren en/of onderdelen kunnen namelijk, binnen de garantieperiode, bij de fabriek worden gedeclareerd.

Ook het volgende is voor u misschien nieuw! Op het moment dat er een defect optreedt aan apparatuur van Dometic (koelkast) of Truma (kachel / boiler) dan kan de servicedienst bij u ter plekke het probleem verhelpen (*1).

Dit ongeacht of u de caravan thuis heeft staan of lekker aan het genieten bent op een camping ergens in Europa (*2). Ook kunt u, binnen heel Europa, naar het dichtstbijzijnde service center gaan waar het probleem snel en efficiënt wordt verholpen.

Wij zijn er trots op om u, buiten prachtige caravans tegen de laagste prijzen van Nederland, ook de beste service en garantie van Nederland te kunnen verlenen!

(*1) Bij de Europa garantie van Truma en Dometic dient rekening gehouden te worden met de garantievoorwaarden zoals door deze partijen zijn gesteld. Zo worden er in sommige gevallen voorrijkosten in rekening gebracht, welke niet te verhalen zijn op de garantie.

(*2) Bij de Europa garantie van Truma en Dometic is de garantie afhandeling afhankelijk van de werkwijze in dat desbetreffende land. U dient dus rekening te houden met de in dat land geldende bepalingen.