Laagste Prijsgarantie en 100% Service Garantie nieuwe caravans en campers

Laagste Prijsgarantie en 100% Service Garantie nieuwe caravans en campers

Caravan 7 Camper Center – Laagste Prijs- en 100% Service Garantie op nieuwe caravans en campers

Dit betekent dat u bij ons gegarandeerd de laagste prijs betaalt voor uw nieuwe caravan of camper en dat u tevens de beste service en garantie condities geniet.

budgetcaravan-laagste-prijs-garantie-1Wij vergelijken met u graag “appels met appels” omdat u bij ons meteen precies weet waar u aan toe bent en dat al onze prijzen van nieuwe caravans en campers inclusief alle bijkomende kosten zijn.
Omdat er elders nog allerlei bijkomende kosten (transport, afleverkosten, kenteken en verwijderingsbijdrage) worden berekend, maakt het vergelijken van prijzen het er voor u niet makkelijker op.
Omdat wij zo zeker van onze zaak zijn doen we dit graag met- en voor u!

Mocht u onder de hierna beschreven voorwaarden, voor de aankoop- of binnen 10 dagen na aankoop, bij Caravan & Camper Center dezelfde caravan of camper elders toch goedkoper aantreffen dan krijgt u bij aankoop het verschil plus 25% van het verschil terug in de vorm van een Caravan & Camper Center waardebon. Deze waardebon dient gebruikt te worden bij een aankoop binnen het assortiment van Caravan & Camper Center, is 6 maanden geldig en is niet inwisselbaar voor geld.

Voorwaarden:

U dient ons een schriftelijk bewijs te overleggen in de vorm van een officiële offerte (document van bedrijf met logo, offertenummer, datum, met specifieke omschrijving van caravan/camper en accessoires, etc) van een bedrijf, op deze offerte moet duidelijk naar voren komen dat het om exact dezelfde caravan (merk, serie, type, modeljaar) met exact dezelfde opties en voorwaarden (totaalbedrag inclusief; transport, afleverkosten, kenteken, verwijderingsbijdrage) gaat.

Deze offerte wordt door ons gecontroleerd op authenticiteit. Deze offerte moet voor iedere potentiële koper gelijkwaardig zijn.

De laagste prijsgarantie geldt ten opzichte van alle Nederlandse caravan- en camperbedrijven (bij KvK ingeschreven) welke gespecialiseerd zijn in maximaal 3 merken en merkdealers.

Tevens dient het bedrijf te beschikken over een servicepartner, of eigen werkplaats, met BOVAG en of FOCWA erkenning.

De desbetreffende caravan of camper moet aanwezig zijn bij desbetreffende winkel, of minimaal dient er een demomodel uit de desbetreffende serie van het gelijke modeljaar aanwezig te zijn.

De winkel moet openbaar zijn en in Nederland gevestigd. Internetwinkels, faillissement verkopen en (overjarige) partij- en groothandels zijn uitgesloten.