Mobilvetta K-Yacht Tekno Design 89 – Nieuw in onze showroom

De nieuwe serie binnen Mobilvetta, K-Yacht Tekno Design, vertegenwoordigt de ware essentie van het merk in al haar schoonheid! Een goede mix van automotive-ergonomie en verfijnd, exclusief Italiaans Design van een ongekende kwaliteit.

 

In deze prachtige nieuwe serie wordt gebruik gemaakt van het V-concept. Dit concept uit de wens om het potentieel van alle elementen in de camper te onderscheiden en te vergroten. Ambacht, design, stijl en elegantie komen hierin samen.
Het V-concept vind zijn uitdrukking in onder andere het muurontwerp, de continuïteit met het typische en moderne plafond, in de armleuningen, in de keuken en in de badkamer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het woongedeelte van de camper staat een ergonomische 2-zitsbank, ontworpen met armleuningen en gemaakt uit een hoogwaardige kwaliteit bekleding, voor het ultieme comfort tijdens het reizen en ontspannen. Naast comfort biedt deze zitruimte ook een hoop mogelijkheden door het tafelblad wat naast opvouwbaar ook 360 graden draaibaar is.

Het V-concept komt terug in de keuken. Dankzij een nieuwe vormtechniek heeft Mobilvetta het keukenblad zo kunnen vormen dat het direct doorloopt in de bank van de zitruimte. Dankzij deze optimalisatie van het werkblad is de maxi-spoelbak ontwikkeld met twee vlakke afdekplaten. De grootste plaat kan gebruikt worden als een snijblank en de kleinste kan gebruikt worden als afdekking zodat er meer werkruimte gecreëerd wordt. Deze exclusieve oplossingen zorgen voor een omgeving die de Italiaanse stijl goed uitdrukt. Elegantie en functionaliteit gecombineerd maken dit een innovatieve ruimte.

Het slaapgedeelte van de camper is een uitnodigende plek om lekker uit te rusten. Het V-concept herken je hier terug in het plafondpaneel welke een eenheid vormt met de muur en hoofdeinden van het bed. De oppervlakken van de nachtkastjes en de onderkant van het bed zijn bedekt met ECO-leder voor maximaal comfort tijdens het rijden en ’s nachts.

Ook in de badkamer is het V-concept opgenomen. Met dezelfde vormtechniek als gebruikt is in het keukenblad, zijn het wasbakje, de tandenborstelhouder en de zeep-dispenser geïntegreerd in het geheel. Met onder de wastafel een verwarmde ruimte met uittrekbare handdoekhouder.


 

100% LED

Mobilvetta is een marktleider in Europa betreft interne en externe LED-verlichting. Innovatieve en moderne oplossingen met een laag verbruik. Standaard DRL in elk model.
Extra verlichting in het plafond en op meerdere extra punten in de camper creëren een aangename omgeving, evenals de dim-functie voor het regelen van de lichtintensiteit.

 

Klik hier voor meer informatie de K-Yacht Tekno Design 89