Op zoek naar caravans en campers met Vakantie Ervaring

Groei verkoop gebruikte caravans en campers

De economie ontwikkelt zich daadwerkelijk in een positieve richting. Wij merken dat nu al geruime tijd aan de toename van verkoopaantallen van gebruikte caravans. Dit aantal ligt beduidend hoger dan dezelfde periode vorig jaar. “Economie zit tussen de oren” horen we wel eens zeggen, maar daar lijkt het dus weer goed te zitten, het sentiment gaat eindelijk weer de goede kant op!

Op zoek naar caravans en campers met Vakantie Ervaring

De vraag naar gebruikte caravans en campers is bij ons op dit moment zo groot dat ons aanbod eigenlijk te klein is. Daarom zijn wij voor onze verkoopbemiddeling naarstig op zoek naar caravans en campers met “Vakantie Ervaring”.

Weet u iemand?

Mogelijk overweegt U of iemand in uw familie- vrienden- of kennissenkring zijn/haar caravan of camper te verkopen? Wij hebben de perfecte oplossing voor de verkoop hiervan met de hoogste opbrengst voor de verkoper, en meer zekerheid voor de koper.

Verkoopbemiddeling, de makelaar voor de caravan of camper op basis van no-cure-no-pay

Samen met u bepalen we de beste prijs. Wij onderzoeken wat voor uw caravan of camper de beste verkoopprijs zou kunnen zijn, dit advies is gebaseerd op actuele marktgegevens. De praktijk bewijst dat uw caravan of camper in de verkoopbemiddeling u 10% tot 15% meer oplevert dan gewoon inruilen, te koop aanbieden bij uw dealer, of verkoop via een van de marktplaatsen.
Uw caravan of camper is gemiddeld binnen 7 weken verkocht! Tevens nemen wij u een hoop werk uit handen, of dit nu het afhandelen van; e-mail, telefoontjes of het ontvangen van potentiële klanten is, wij doen dit graag voor u. 7 dagen per week, overdag ´s avonds of in het weekend kunnen potentiële kopers bij ons terecht. Zie ons als de makelaar voor uw caravan of camper. En als wij het niet verkocht krijgen kost het u helemaal NIETS!

Neem hier maar eens een kijkje hoe wij uw caravan presenteren op onze website

Aanbieding, nu met 25% korting

Voor alle nieuwe aanmeldingen in de periode maart tot en met juni verlenen wij 25% korting op de vergoeding! Overigens, de vergoeding is pas van toepassing als er daadwerkelijk sprake is van verkoop, is dit niet het geval dan kost het u dus niets, zo zeker zijn wij van onze zaak!

Gratis aankoopkeuring

De potentiële koper bieden wij een gratis aankoopkeuring aan. De caravan of camper wordt volledig gekeurd waardoor er 100% zekerheid bestaat bij de aankoop. Dit blijkt een sterke toegevoegde waarde te zijn ten opzicht van het kopen bij een particulier.

Gratis waardebepaling

Benieuwd wat de caravan of camper kan opbrengen? Wij doen een gratis waardebepaling, daarvoor hoeft u niet eens naar ons toe te komen. Deze is uiteraard vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Tipgeld

Als u iemand tipt hierover en zij maken gebruik van deze aanbieding, dan verzoeken wij u dit aan ons kenbaar te maken, u krijgt dan van ons de onderhoudsmodule reminrichting helemaal gratis!

Meer weten?

Alle gegevens over onze verkoopbemiddeling treft u aan op onze website met deze link =>

Daar kunt u ook meteen online de gegevens van uw caravan of camper invullen, u ontvangt dan van ons, binnen 24 uur, een waardebepaling en aanvullende informatie.

Nu is het beste moment

In de periode augustus tot en met november worden de meeste gebruikte caravans verkocht. Dit komt mede doordat men binnenkort op vakantie gaat met het oude kampeermiddel en op een camping zin krijgt in iets anders, en omdat er in de periode augustus tot en met november weer een aantal grote beurzen op het programma staan. “Het ijzer blijft heet” dus.