Rentac Camper en Caravan Verhuur

Rentac Camper & Caravan Verhuur (Rent a Caravan/Camper) verhuurt sinds 2007 compleet ingerichte campers en caravans en is partner van Caravan & Camper Center. Rentac Camper & Caravan Verhuur kent geen meerprijzen of verborgen kosten, dat is wat wij All-Inclusive caravan– of camper huren noemen! Alleen op deze manier geniet u van een onbezorgde kampeervakantie!

rentac-verhuur-caravan-all-inclusive-6ALL INCLUSIVE

Alle Campers en Caravans zijn standaard “All-Inclusive” uitgerust, dus niet alleen een luifel en gasfles, maar met alles aan boord wat u zich maar kan wensen; een complete inventaris dus! Dat maakt het huren van een camper of caravan nog leuker. Begin uw onbezorgde kampeervakantie dan ook direct als u de caravan of camper komt ophalen, het enige wat u hoeft mee te nemen is uw bedden- en linnengoed, voor de rest zorgen wij. Dat scheelt u toch weer 2 kostbare vakantiedagen die u anders kwijt zou zijn aan in- en uitladen, tel uit uw winst! Bekijk hier ons gratis All-Inclusive pakket.

auto-roller-284-tl (14)NIEUW

Onze verhuurvloot wordt elk jaar uitgebreid met de allernieuwste modellen en voor een groot gedeelte vernieuwd. Zo gaat u altijd op vakantie met een Gloednieuw, of zo goed als nieuwe caravan of camper. Deze zijn, buiten de vakantieseizoenen, dan ook uitgebreid in onze showroom te bekijken en vergelijken, u bent van harte welkom!

SCHOON

De huur caravans en campers gaan “Spik en Span” schoon met u op vakantie. Wij zijn zuinig op onze spullen en besteden, bij elke wisseling, alle tijd en aandacht aan het schoonmaken hiervan. Schoon en Fris op vakantie.

Roller Team Livingstone DUO Linea Bianco (1)GOED VERZEKERD

Alle caravans en campers zijn All-Risk verzekerd, u gaat dus onbezorgd op pad.

Weet waarmee u op vakantie gaat

Bij ons weet u niet alleen zeker dat u met de mooiste camper of caravan op vakantie gaat, u weet ook exact om welke het gaat. Wij verhuren dus niet een indeling of een aantal slaapplaatsen van een flink aantal jaren oud, u weet bij ons op voorhand met welke caravan u op pad gaat. Wel zo fijn toch?

rentac (24)RENTAC BIEDT NOG VEEL MEER

Hierboven staan slechts een aantal voordelen genoemd over het huren van een caravan of camper bij Rentac, we hebben er nog veel meer! Zo kunnen we nog onze lage aanbetaling noemen, de Borg per Credit Card, ons grote Aanbod, de Showroom en Werkplaats en niet te vergeten de Workshops.

Laat uw vakantie direct bij ons beginnen. Onbezorgde kampeervakanties voor de verwende kampeerder.

NEEM EENS EEN KIJKJE OP DE WEBSITE VAN RENTAC CAMPER & CARAVAN VERHUUR ->