Technisch Onderhoud

In Nederland lopen we vaak voorop met een overvloed aan regels en wetten, maar tot op heden is er geen verplichte APK-keuring voor caravans… “We willen de caravanbezitters niet onnodig op kosten jagen” is dan een veel gehoorde uitspraak van bepaalde instanties. Maar is dat terecht? Wij denken van niet! Een caravan maakt ook deel uit van het verkeer en maar al te vaak constateren we in onze werkplaats dat er veel achterstallig en/of slecht onderhoud is aan caravans en campers. De reden laat zich raden: de bestaande onderhoudsbeurten (€200,- tot €300,-) worden als te duur ervaren, er misschien te weinig keus of u was wellicht niet tevreden over de laatste zogenaamde grote beurt.
Feit is dat achterstallig of slecht onderhoud tot grote problemen kan lijden en zo u vakantie danig kan bederven!

Daarom vonden wij het tijd voor iets nieuws! Wij hebben het onderhoud van u caravan of camper modulair gemaakt zodat u nu zelf kunt kiezen wat het beste bij u, uw camper of caravan en uw portemonnee past. Heeft u bijvoorbeeld 3 jaar geleden een grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren en heeft u de kampeerwagen daarna weinig gebruik dan kunt u met de onderhoudsmodule reminrichting voor € 85,- prima volstaan. Misschien kiest u ervoor om voor € 140,- een kleine beurt te laten uitvoeren, dan komt de reminrichting, onderstel, gas-systeem en verkeersverlichting aan bod. We hebben zelfs een APK Caravan keuring ontwikkeld voor € 75,-.
Weet u niet zo goed welke module voor uw kampeerwagen wenselijk is? Overlegt u gerust met onze Technische Dienst, zij willen u daar graag in adviseren!
Dat is nog eens “Goedkoop en Veilig op Vakantie” en voor u een extra zekerheid!

Wij kunnen u de volgende modules aanbieden:

Maak tijdig een afspraak voor uw onderhoud en ga veilig en vertrouwd op kampeervakantie!