Vergroting Huurkracht

Daling koopkracht vertalen wij voor u graag naar Vergroting Huurkracht!

Al jaren de droom om met een caravan of camper op pad te gaan, maar op dit moment niet een dergelijke uitgave willen doen, en het geld veilig achter de hand houden?

Of u vindt een kampeervakantie geweldig, maar wil ook nog de vrijheid houden eens een andere vakantie te beleven? Dan is huren voor u de oplossing! U hoeft geen aanspraak te maken op uw spaargeld en zit niet met de vaste lasten

(verzekering, stalling, onderhoud), maar betaalt een vast bedrag voor het effectieve gebruik van de camper of caravan. Op deze manier heeft u ook de handen vrij om bijvoorbeeld nog eens een vliegvakantie of cruise te doen.

Onze dochteronderneming Rentac Camper & Caravan Verhuur is uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Nergens vindt u zoveel nieuwe modellen, zoveel verschillende indelingen, het meest complete All-In inventaris en zulke scherpe prijzen als bij Rentac Camper & Caravan Verhuur. Het huurseizoen is geopend, de eerste boekingen zijn gedaan voor het hoogseizoen. Voor iedereen die voor het einde van dit jaar boekt, hanteren we ook nog eens een vroegboekkorting van 5%.