Roller Team Granduca

Roller Team Granduca

5 dynamische en innovatieve modellen , 3 hef-bed en 2 alkoof modellen : een ontwerp dat een top kwaliteit leefgebied en de grootst mogelijke veiligheid en betrouwbaarheid bied.

roller-team-granduca

Roller Team Granduca, “Design on the move” dat reisstijl veranderd in de grootste interieur ruimtelijkheid , belangrijke details , veiligheid en absolute betrouwbaarheid. De ideale camper die aan alle eisen tegemoet komt, met de mogelijkheid van 3 hef-bedden en- 2 alkoof bed oplossingen. Hefbedden met 3 standen die de mogelijkheid van koken bieden , eten en slapen zonder de activiteiten van andere reisgenoten in de weg te staan. Grote mogelijkheid van keuze tussen een groot aantal bed -oplossingen, van vaste bedden achterin met of zonder garage, tot, (centrale) queens-bedden, twee eenpersoonsbedden, een stapelbed of om te bouwen dinette-bedden. Gemaakt voor de veeleisende kampeerder die graag goed uitziende, veilige voertuigen met een wezenlijke en onderscheidende stijl zien. Granduca, voor personen die ervaring hebben met een outdoor vakantie en willen genieten van een camper op zijn best!

 • Anti – hagel dak en de wanden in glasvezel (dikte 31 mm). Vloerdikte 76,5 mm.
 • Bescherming vloer buitenzijde: de buitenzijde onder de vloer van de kampeerwagen wordt behandeld met een speciale beschermende waterdichte bekleding.
 • Glasvezel onder de achteroverbouw voorkomt dat er water lekt in het deel van het voertuig wat meer blootgesteld is en te beschermen tegen steenslag.
 • Alkoof met enkele van de grootste afmetingen in zijn klasse, met twee ramen en dakraam.
 • Hef-bed met drie standen. Het verlaagde bed maakt het gebruik van de keuken nog steeds mogelijk. Het vormt geen belemmering voor het in-of uitstappen van het voertuig (met uitzondering van model 265 TL , 285 TL). Max. Hoogte onder het bed 1900 mm.
 • Kookplaat met drie branders met glazen deksel en afzuigkap. 175 liter driewaardige koelkast (model 265 TL , 285 TL ).
 • Eiland dinette tafel, met horizontale en dwars beweging. Om te bouwen tot bed.
 • Aparte douche met vaste deur , kleedruimte hokje gebied en dag / nacht interne scheiding dankzij de schuifdeur (model 265 TL , 285 TL ).
 • LED-verlichting. Courtesy LED-verlichting.
 • OPEN SKY panoramisch dakraam met blindering en vliegen scherm , afmetingen 1000×800 mm ( 265 TL , 285 TL , Garage TL ).

Prijslijst Roller Team Granduca

Video Roller Team Granduca 265 TL

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Roller Team Granduca […]

Reacties zijn gesloten.