Roller Team Magnifico

Roller Team Magnifico

7 versies in half-integraal, alkoof en hefbed modellen.

roller-team-magnifico-serie

Roller Team Magnifico, een lijn met een sterke persoonlijkheid en een levensstijl in plaats van alleen een manier van reizen. Denk aan een technologische hoogwaardige en betrouwbare camper. Denk aan een vakkundig ontwikkelde inrichting tot in elk detail om u schoonheid te bieden, kwaliteit en lange levensduur . Denk aan een camper met een scala aan accessoires die u het grootste comfort garandeert. Een lijn met een sterke persoonlijkheid met 7 verschillende outfits in alkoof of low profile versie of met hef-bed voor de veeleisende reizigers. Het verschil ziet u meteen in: het onderscheidend vermogen in het woongedeelte en in het nacht gedeelte, prestigieuze gegevens , compleet standaard functies , geavanceerde technologie en uitmuntendheid. Denk aan een punt in de toekomst. Denk aan Magnifico.

  • Anti hagel dak en de wanden in glasvezel (dikte 31 mm ). Vloerdikte 76,5 mm.
  • Bescherming vloer buitenzijde: de buitenzijde onder de vloer van de kampeerwagen wordt behandeld met een speciale beschermende waterdichte bekleding.
  • Glasvezel onder de achteroverbouw voorkomt dat er water lekt in het deel van het voertuig wat meer blootgesteld is en te beschermen tegen steenslag.
  • Super-uitrusting. Airbag bestuurder en passagier, Cruise Control, achteruitrijcamera, afzuigkap, ingangsdeur met 2 sluitpunten en centrale vergrendeling en hor. Eethoek met hoekbank, plissé gordijnen met valances, laminaat tafel met massief houten frame en geverfd houten rand, eiland tafel, met horizontale en dwars beweging.
  • Hef-bed met drie standen. Het verlaagde bed maakt het gebruik van de keuken nog steeds mogelijk. Zonder belemmering voor het in-of uitstappen van het voertuig (met uitzondering van modellen 265 TL , 285 TL , 286 TL ). Max. hoogte onder het bed 1900 mm.
  • Kookplaat met drie branders met glazen deksel en afzuigkap, 175 liter driewaardige koelkast (model 265 TL , 285 TL , 286 P , 286 TL ).
  • Aparte douche met vaste deur, kleedruimte hokje gebied en dag / nacht interne scheiding dankzij de schuifdeur (model 265 TL , 285 TL , 286 P , 286 TL ).
  • LED-verlichting. Indirecte verlichting , lichtgevende LED frames. Courtesy LED-verlichting.
  • OPEN SKY panoramisch dakraam met blindering en muggengaas , afmetingen 1000×800 mm ( 265 TL , 285 TL , 286 TL , Garage TL ).

Prijslijst Roller Team Magnifico

Video Roller Team Magnifico 285 TL

Video Roller Team Magnifico 265 TL

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Roller Team Magnifico […]

Reacties zijn gesloten.