Roller Team 2019

Roller Team is het merk met de meeste keuze. De buscamper serie Livingstone blijft de meest populaire van Europa, of dit nu het Italiaans design, de hoogwaardige isolatie, de complete uitrusting of de scherpe prijs is? Dat mag u bepalen. Naast de buscamper serie is er een geweldig mooi aanbod in half-integraal campers welke zowel op Fiat- als op Ford chassis leverbaar zijn. Topkwaliteit met Italiaans design tegen een zeer aantrekkelijke prijs, dat is Roller Team 2019!

Roller Team Livingstone

NIEUWS Roller-Team 2019 Livingstone buscampers.

De buscamper serie is voor 2019 compleet vernieuwd, naar een bijzonder fraai licht interieur, wat zijn eer aan doet in het Italiaans Design.
Vernuftige oplossingen om de ruimte in de camper optimaal te benutten. Keuze uit de standaard- en de Advance uitvoering.

Prijs Europa vanaf: € 36.356,-
Prijs Nederland vanaf: € 46.112,- (inclusief BPM)

Roller Team Kronos

NIEUWS Roller-Team 2019 Kronos

De Auto-roller komt te vervallen, hiervoor in de plaats komt Kronos de instap serie met een uitgebreide standaard uitrusting. Nu heeft u bij de Kronos serie ook nog de keuze tussen Ford- of Fiat chassis. Kiest u voor het lichte interieur op Ford chassis of het contrasterende interieur op Fiat chassis? De scherp geprijsde Kronos is nu ook verkrijgbaar als vol-integraal!

Prijs Europa vanaf: € 50.661,-
Prijs Nederland vanaf: € 63.428,- (inclusief BPM)

Roller Team Zefiro

NIEUWS Roller-Team 2019 Zefiro

De vorig jaar compleet gerestyled Zefiro serie blijft qua interieur ongewijzigd. Maak haar nu nog luxer met het advanced pakket

Prijs Europa vanaf: € 52.225,-
Prijs Nederland vanaf: € 64.381,- (inclusief BPM)

Roller Team Granduca

NIEUWS Roller-Team 2019 Granduca

De vorig jaar compleet gerestyled Granduca serie blijft qua interieur ongewijzigd. Granduca is de meest luxe serie van Roller Team.

Prijs Europa vanaf: € 59.012,-
Prijs Nederland vanaf: € 71.168,- (inclusief BPM)

Roller Team Triaca

NIEUWS Roller-Team 2019 Triaca

Wellicht de meest bijzondere camper in Europa leverbaar, de Triaca 232 TL. Compact, modern, Italiaans design in optima forma.

Prijs Europa vanaf: € 60.209,-
Prijs Nederland vanaf: € 72.365,- (inclusief BPM)