Waarom Roller Team

Waarom Roller Team

Klanten die de voorkeur geven aan Roller Team maken een waardevolle keuzes in kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Waarom Roller Team? De redenen waarom U voor een Roller Team camper zou moeten kiezen:

Roller Team

Een merk met een lange ervaring en een sterke persoonlijkheid, die in staat is zijn waarde te behouden en biedt U niet alleen een ruime keuze aan voertuigen tegen een betaalbare prijs, maar ook de mogelijkheid om vrij en veilig met hun familie te reizen, met een echt “thuisgevoel”.

Het Extreme Protection System (EXPS)

roller-team-exps (1)

Is de vrucht van ROLLER TEAM onderzoek: de nieuwe technologie voor het bouwen van het woongedeelte dat de hoogste bescherming voor uw camper of buscamper garandeert. Het Extreme Protection System zorgt voor een hoge performance van uw camper. Grotere isolatie tegen de elementen. Grotere bescherming tegen het binnendringen van water. Betere bescherming tegen externe geluiden.
Alleen ROLLER TEAM biedt een zes jaar garantie met de Extreme Protection System!

Thermopack Vakantie onder “nul “

roller-team-diversen (2)

Het grootste comfort op elk moment. Getest in een klimaatkamer in München. Thermopack beantwoordt perfect aan de eisen van de Europese regelgeving ( EN 1646-1 ) en zorgt voor het grootst mogelijke comfort en warmte in de camper, zelfs in extreem koude klimaten. De beste uitgerust op de markt: ontdek de inhoud van Thermopack in de technische gegevens of bij ons, uw dealer.

Kies het beste voor uw opbergruimte

roller-team-pegaso-garage (6)

Grootst mogelijke aandacht voor maten, toegankelijkheid en laadvermogen. Tot meer dan 3 m³ en 200 kg ( structurele capaciteit ).

Kies het beste voor uw dinette / zitgroep

Met grote- dinette tafel dat kan worden verplaatst en ingeklapt. Zeer gemakkelijk om de dinettes om te bouwen in bedden. Comfortabele stoelen met royale zitruimte om heerlijk te ontspannen of lekker tv te kijken. Uiterst gebruiksvriendelijk zitkussens. Grote, ruimtelijke ramen.

100% LED

roller-team-zefiro-verlichtingMet energiebesparende complete LED-verlichting: Sfeervol licht. Dimbare verlichting. Verlichte frames en ambiance verlichting. Ontspannende verlichting in het slaap gedeelte.

Kies het beste voor uw hef-bed

roller-team-zefiro-235-tl (92)

De eerste hefbedden waar iedereen het mee eens is! Iemand eet , iemand slaapt en iemand kookt… Maximale keuze: 14 verschillende versies, 3 series. Elektrische en handmatige hefbedden met maximale ruimte: beschikbare sta-hoogte 1900 mm, maxi-size bedden tot de grootste in hun klasse. Maximale vrijheid: de zitgroep kan altijd worden gebruikt doordat het hefbed in meerdere posities geplaatst kan worden. De keuken is altijd beschikbaar, zelfs met het bed in de laagste positie. Maximaal comfort: lattenbodem, ladder met dubbele functie, LED-verlichting, maximale bed stabiliteit.

Kies de beste keuken

roller-team-magnifico-285-tl (25)

Maximale ergonomie en functionaliteit om alles binnen handbereik te houden. L – vormige of rechte keuken met een fornuis met drie branders. Groot formaat opbergmanden en zelfsluitende laden. Kookplaat met aparte glazen deksel . Maxi koelkast tot 175 Liter werkend op 230v, gas en 12v.

Kies de beste in de wasruimte

roller-team-granduca-garage (52)

Alle toiletten zijn voorzien van houten meubels en een aparte douche met vaste deur. Wasruimte ventilatie met ramen en dakraam. Vele mogelijkheden met gescheiden douche- en toiletruimte.

Hoogste graad van licht

roller-team-zefiro-sky-view (1)Panoramadakraam beschikbaar op alle camper modellen multifunctionele controle-eenheid met membraan controles.

Start Pakket

Probeer de kwaliteit van de originele ROLLER TEAM accessoires, speciaal gekozen om topprestaties op het voertuig te verkrijgen. Direct vanaf fabriek gemonteerd. 100 W zonnepaneel met regelaar. Digitale antenne. Achterzijde camera met monitor geïntegreerd in de achteruitkijkspiegel. 15 ” lcd-tv met dvd-speler en tv beugel.

Video Roller Team EXPS