Caravan en Camper Onderdelen

Wij leveren de originele Caravan en Camper Onderdelen af fabriek van Roller Team, Mobilvetta, CI, McLouis, Challenger en Chausson campers en Caravelair, Sterckeman, Trigano, Sprite, Swift caravans, zowel aan bedrijven- als aan particulieren. Bij een eventuele schade aan uw camper of caravan is deze met de originele onderdelen van de fabrikant snel, goed en 100% hersteld met een minimaal waardeverlies.

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen u eerst, geheel vrijblijvend, een prijsopgave:

Belangrijk!

  • In veel gevallen kunnen wij het door u gevraagde onderdeel niet direct in het online systeem van de fabrikant vinden. Dit wordt dan handmatig bij betreffende leverancier in behandeling genomen en dit vertraagd. Het kan daarom tot enkele werkdagen duren alvorens u antwoord van ons krijgt.
  • Vul alle gevraagde velden in, anders kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen. Het chassisnummer is hierbij essentieel, controleer de juistheid hiervan op typefouten.
  • Indien van toepassing kunt u op dit formulier 3 verschillende onderdelen aanvragen. Mocht het maar om 1 onderdeel gaan kunt u de overige velden overslaan.
  • Een foto is noodzakelijk ter verduidelijking. Deze kunt u in het formulier uploaden. Jpeg, PNG, Docx en PDF bestandsformaten zijn toegelaten.
  • Onze e-mail server kan bijlages tot en met 5 mb verwerken, zijn de bestanden groter dan komt het formulier niet bij ons binnen, verklein de foto’s alvorens ze te uploaden.

Uw gegevens:

 

Kampeerwagen:

  • Als u hieronder op VERSTUUR drukt kan het tot enkele minuten duren voordat u de bevestiging van verzending ziet. Dit heeft te maken met het uploaden van de foto's
 

Verzending

Verzending naar uw adres is niet standaard bij de prijs inbegrepen. Genoemde prijs is de afhaalprijs op ons adres.

Verzending is tegen meerprijs mogelijk. Geef dit aan bij uw bestelling.