Caravan en Camper Onderdelen

Wij leveren de originele Caravan en Camper Onderdelen van Roller Team, Mobilvetta, CI (Caravans International), McLouis, Elnach, Challenger en Chausson campers en Caravelair, Sterckeman, Trigano, Sprite, Swift caravans, zowel aan schadeherstel bedrijven- als aan particulier. Bij een eventuele schade aan uw camper of caravan is deze met de originele onderdelen snel, goed en 100% hersteld met een minimaal waardeverlies.

Wij leveren uitsluitend de Caravan en Camper Onderdelen met de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen.

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen u eerst, geheel vrijblijvend, een prijsopgave:

Uw gegevens:

 

Kampeerwagen:

 

Verificatie en verzenden

 

Belangrijk!

Meestal is een foto noodzakelijk ter verduidelijking.

Onze e-mail server kan bijlages tot en met 5 mb verwerken, zijn de bestanden groter dan komen de foto’s niet bij ons binnen, verklein dan de foto’s alvorens ze te verzenden.

Stuur deze naar onderdelen@caravancampercenter.nl

Lukt het u niet de foto’s te verkleinen gebruik dan WeTransfer en verstuur deze dan aan: onderdelen@caravancampercenter.nl

Verzending

Indien het voor u wenselijk is dat de bestelling wordt verzonden vernemen wij dat graag. Wij verzorgen dan de verpakking en verzending tegen het laagste tarief.

Wij verzenden onze pakketten/pallets met CheapCargo.com

Een pakket, pallet of document versturen? CheapCargo vergelijkt méér dan 20 vervoerders en verstuurt uw pakket voordelig over de hele wereld