Caravelair Caravans 2013

Caravelair caravans komt dit jaar met drie series op de markt; de Antares Luxe, de Allegra en de Venicia Premium.

U treft in deze modellenrange een grote diversiteit; van compact lichtgewicht tot compleet en luxueus uitgeruste modellen. De 2014 caravancollectie is ontworpen en geproduceerd in Frankrijk en staat in het teken van comfort, technologie, veiligheid en design. Caravelair caravans staan garant voor zorgeloos en plezierig kamperen, waar en wanneer u maar wilt.

Ontdek Caravelair!

caravelair-caravelle-vliegtuig-transavia-2Caravelle et Caravelair, luchtvaart en caravan

Een originele combinatie…

In 1962 besloot Sud Aviation, de bouwer van caravelles die in Trignac, Loire-Atlantique, is gevestigd, uit te breiden en caravans te bouwen. Op een kantoor bestudeerden tekenaars met een enorme ervaring in de luchtvaart het ontwerp hiervan en lanceerden de eerste Caravelair caravans, die toen al een combinatie vormden van creativiteit en originaliteit, na een ononderbroken carrière van 50 jaar, is Caravelair nu de leider in Frankrijk, waarbij het zijn kennis blijft ontwikkelen en weldoordachte kwaliteitscaravans voor u bouwt.

Caravelair

Sinds 1962 laat Caravelair, de nummer 1 op de Franse markt, zich inspireren door uw levenswijze op vakantie, om voor u caravans te bouwen die comfort combineren met een mooie vormgeving, functionaliteit en de belofte van een geslaagde gezinsvakantie met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

caravelair-trigano-vdl-1Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhône-vallei in de Franse Ardèche, ontwerpt en vervaardigt meer dan 10.000 caravans en campers. Met een oppervlakte van 200.000 m2 (ofwel 33 voetbalvelden) en meer dan 800 medewerkers is Trigano VDL een van de grootste Europese productiefaciliteiten.

De garanties en Diensten van Caravelair

Het al sinds meer dan 60 jaar bekende Franse merk Caravelair is uw partner voor geslaagde vakanties. Wij geven u de garantie dat u van uw vakantie kunt genieten in een caravan die in ieder productiestadium gecontroleerd en getest is.

Garantie

Bij Caravelair bestaat er een garantie van 2 jaar voor alle delen en arbeid hieraan. Wij besteden de uiterste zorg aan onze producten: daarom geven wij een garantie voor lek-dichtheid van 5 jaar (volgens de garanties van Caravelair: zie de voorwaarden binnen ons netwerk). Het bedrijf is ook ISO 9001 gecertificeerd.

Losse onderdelen

caravelair-trigano-vdl-2Naast onze Caravelair garanties, bieden wij u ook onze Post-verkoopservice: TRIGANO SERVICE, een Europees platform speciaal ontworpen voor het beheer van losse onderdelen. TRIGANO SERVICE bestrijkt voor de exploitatie hiervan een oppervlak van 20.000 m² en heeft in totaal 50.000 referenties in zijn beheer, waarvan er 30.000 in voorraad zijn. Ieder jaar worden er meer dan 10.000 km afgelegd in de magazijnen om 90.000 bestellingen klaar te maken. Deze vertegenwoordigen een verzending van 1000 T.