Knaus modellen 2015 in de showroom

Knaus modellen 2015

Nu in onze showroom te bewonderen: Knaus Sport 420 QD, Knaus Sudwind 450 FU, Knaus Sport 550 FSK

Knaus onderstreept in 2015 vooral het individuele karakter van zijn caravans. En dat doen ze voornamelijk in de vele kleine details. Het familie-vriendelijke programma zet men voort.

Nieuwe stoffen en een GFK-dak
Knaus modellen 2015 brengt vooral veel frisse accenten door de nieuwe aantrekkelijke stofferingsmogelijkheden. Er is ook een belangrijke exterieuraanpassing. Net als alle campers van Knaus krijgen namelijk ook alle caravans een GFK-dak. De dakconstructie van de versterkte en geluidsabsorberende glasvezel is niet alleen aantoonbaar sterker dan een conventioneel dak, en dus minder snel schade na een hagelbui, maar kan daardoor ook in de verzekeringspremie schelen. Een extra koopargument. Een frisse start van het nieuwe seizoen met populaire klassiekers, creatieve ideeën en bewezen concepten. Of zoals Knaus het zegt: vrijheid die beweegt.

KNAUS Sport

De zonnige populaire familie caravan. Knaus modellen 2015. Er is keuze uit nieuwe stofferingen in de vorm van de stofvarianten Energy en Pulse. Ook is er optioneel een attractieve Outdoor-Look mogelijk met de stofvarianten Active Navy en Active Rock. De reeks bestaat in het nieuwe seizoen uit de 15 meest gangbare modellen, waardoor de indeling SPORT 450 LK en 460 XB zijn komen te vervallen. Daarvoor in de plaats komt de super compacte SP 400 QD met dwarsbed en dinette, de nieuwste telg in het Sport-programma.

KNAUS Lifestyle

De innovatieve loft-caravan met zijn trendy lounge-stijl beleefde zijn premiere op de CMT in Stuttgart. Hij blijkt vooral in de smaak te vallen bij jonge moderne gezinnen. Een opvallend helder kleurenconcept, de overtuigende functionaliteit doorgetrokken tot in detail en de optimale ruimte-oplossing met stapelbed aan de achterzijde schijnt zelfs de onconventionele kampeerder te overtuigen.
De uitvoering 550 LK met compacte reis-indeling laat de allerbeste woonideeën zien. Een modern en elegant interieur met ruime zitplaatsen. De zitgroep lijkt wel een lounge-room. De keuken krijgt een modern bar-karakter door de uitklapbare zitplaatsen. Aan de achterzijde vinden we het sanitair, de kledingkast en het stapelbed met vangnet. De tafel is flexibel aan te passen aan iedere gewenste situatie, overal zijn aflegmogelijkheden en bergplaatsen. Het geheel doet ruim aan omdat je doorzicht hebt door de hele caravan. Er is sprake van een trendy woonsfeer dankzij de kleurencombinatie Carbon, Petrol en Stone in de bekleding. Het doet een beetje denken aan de Bauhaus-stijl.

Knaus Südwind

Het veelzijdig topmodel wordt nog comfortabeler. Knaus modellen 2015, de Südwind heeft een ruime keuze in indelingen en daarmee een comfort-oplossing voor ieders smaak. Dat is bekend. Vooral de uitvoeringen tussen de 5 to 7 meter opbouwlengte bieden de ultieme vorm van comfort en kwaliteit en dat weten kampeerders te waarderen. Het maakt daarbij niet uit of je korte tripjes maakt of meer van de lange reizen bent. Ook voor het nieuwe modeljaar 2015 blijft Knaus de bekende mix van sfeer en comfort trouw. Bij alle indelingen met een rondzit vinden we vanaf modeljaar 2015 de luxe bed-ombouw. Er zit standaard een tweede opvulkussen bij. De stoffendessins Aura en Mira blijven leverbaar. Ook bij de Südwind kan tegen meerprijs gekozen worden voor de stoffen Active Navy en Active Rock. Het model 460 QU komt in het nieuwe modeljaar te vervallen.

Knaus Südwind Exclusive

Het vlaggenschip voor het 5-sterren vakantiegevoel. Een nieuwe stofvariant onder de naam Asta, designvariant Flore blijft leverbaar en ook hier de mogelijkheid om te kiezen voor de Active Navy en Active Rock stofvarianten.

Knaus Deseo

De instap-caravan met zijn vele mogelijkheden. De prijs-kwaliteitsverhouding maakt dit model niet voor niets populair bij jongeren en gezinnen. Een combinatie van veel functionaliteit, slimme woonideeën en een scherpe prijs maken dat dit jeugdige en onconventionele model in de smaak valt. Ook hier nieuwe stoffen, namelijk Criss Cross, Spicy en Stripes. Tegen meerprijs natuurlijk ook de varianten Acvtive Navy en Active Rock. De indelingen Family en Family Plus zijn niet meer leverbaar.