Sprite Alpine Sport

Mogen wij u voorstellen: de Sprite Alpine Sport!

sprite-alpine-sport-400-tf-rear

Nieuwe trend

Met de combinatie van een strakke buitenvorm en een modern interieur heeft Sprite, met de Alpine Sport een nieuwe trend gezet. De ontwerpers hebben, door gebruik te maken van de laatste 3D software, een caravan ontworpen die een prachtige combinatie is van comfort, gezelligheid en vormgeving. Het resultaat mag er zijn: een moderne en luxe caravan, die tegen een aantrekkelijke prijs leverbaar is.

De stoere maar ranke body lijn, met het standaard panoramisch dakraam, geeft de caravan een moderne en tijdloze uitstraling. Belangrijke praktische details, zoals een goede waterafvoer, tent rail en verlichting zijn volledig in het design opgenomen.

Isolatie

Sprite caravans zijn gemaakt van uiterst duurzame materialen. Ook de Alpine Sport valt in de hoogste klasse (3) op het gebied van thermische isolatie.

Interieur

sprite-alpine-sport-370-zitten

Binnenin de Alpine Sport worden houten panelen en kastdeurtjes speels afgewisseld met kunststofdelen, wat een verfrissend ruimtelijk effect geeft. De nieuwe bovenkastjes bieden bovendien voldoende ruimte voor al uw spullen.
Het typische Engelse ladekastje middenvoor heeft een vernuftig uittrekblad. Hierdoor hoeft niet meer alles van tafel om het bovenblad te vergroten. De caravan heeft een ruime en gezellige zithoek die van alle gemakken is voorzien, waaronder een aantal stopcontacten voor het opladen van de telefoon, iPad of het aansluiten van de televisie.

Volop keuze

De Alpine Sport serie wordt geleverd in vijf verschillende indelingen. Van een compacte eindkeuken, een caravan met grote badkamer tot drie indelingen met een groot tweepersoons bed.

Nieuw

Nieuw dit jaar is de Alpine Sport 400 TF. Een caravan met compacte afmetingen, maar met een ruime zitgroep en een groot tweepersoons bed. Een mooi detail in deze caravan is te vinden in de toiletruime, die voorzien is van veel bergruimte en een slim opgeborgen wasbak.

Sfeervol

sprite-alpine-sport-400-tf (2)De Sprite Alpine Sport biedt, mede door de uitgebreide uitrusting, de stijl en het gemak van het koken zoals thuis. De keukenlades hebben metalen geleiderails en de werkbladen zijn fraai en dik. Er is ruimte genoeg in de keuken. Natuurlijk ontbreken de grote koelkast met breed vriesvak, het ruime 3-pitsgasstel en de boiler niet. Sfeer en gebruiksgemak in de avond wordt gecreëerd door de verlichting onder de bovenkastjes. Speciale kastsluitingen zorgen ervoor dat uw waardevolle spullen netjes op hun plaats blijven tijdens de reis.

Bekijk Alle Sprite Alpine Sport modellen

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Sprite Alpine Sport […]

Reacties zijn gesloten.