Sprite Cruzer SR

Sprite Cruzer SR

sprite-cruzer-rear

Luxe in de breedste zin

De Sprite Cruzer SR range is de afgelopen jaren bijzonder populair gebleken en heeft menig kampeerder de overstap naar deze luxe caravan laten maken.

Design

sprite-cruzer-slapen

Veel keuzeDoor de innovatieve buitenlijnen in combinatie met het moderne, maar gezellige interieur biedt Sprite een caravan die garant staat voor vele jaren vakantiegenot. Het hoge uitrustingsniveau met de dikke comfortabele kussens en matrassen zorgen ervoor dat u niets te wensen overhoudt. Dit is met recht de top-serie van Sprite!

sprite-cruzer-keuken

De Sprite Cruzer SR is verkrijgbaar in vijf indelingen, van een korte caravan met luxe badkamer en drie uitvoeringen met vast tweepersoons bed tot een caravan met twee enkele bedden. Nieuw dit jaar is de Cruzer 470 SR, een caravan met compacte afmetingen die voorzien is van een grote zitgroep en een ruim tweepersoons bed.

Standaard alles erop en eraan

sprite-cruzer-zitten (2)

Alle Sprite Cruzer SR indelingen hebben een hoog standaard uitrustingsniveau, waaronder een ALKO stabilisator, lichtmetalen velgen, accubox, kussens met binnenvering, lattenbodems rondom, radio/cd/mp3 speler, een luxe oven-gril combinatie, magnetron, grote 113 liter koelkast, 10 liter boiler op elektriciteit en gas en een kookstel bestaande uit 3 gaspitten en een extra elektrische kookplaat.

De Sprite Cruzer SR is hierdoor een van de meest volledig uitgeruste caravans die er te koop zijn.

 Bekijk Alle Sprite Cruzer modellen

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

Reacties zijn gesloten.