Waarom teveel betalen voor uw camper of caravan met ook nog bijkomende kosten? Geopend op zondag 4, 18 en 25 oktober van 11.00 tot 16.00 uur! Gesloten van 5 t/m 11 oktober ivm Kampeer & Caravan Jaarbeurs

  • Laagste Prijs Garantie

  • Weet waar u aan toe bent

  • Geen Bijkomende Kosten

  • Eigen Technische Dienst

NIEUWS

OPEN ZONDAGEN

Werkplaats

Kerstwens

Nieuwe Campers

Welkom bij Caravan & Camper Center!

Wij zijn specialist, dealer, importeur van de merken Sprite, Caravelair en Knaus caravans en McLouisRoller-Team en Mobilvetta campers. Gebruikte Caravans en Campers hebben wij van alle merken in alle prijsklasse.

Al onze prijzen zijn All-In, dus inclusief; afleverkosten, transportkosten, BTW, montage, aflever klaar maken, kosten rijklaar maken, kenteken en fabrieksgarantie. Alle nieuwe caravans en campers zijn voorzien van onze Laagste Prijsgarantie.

We Verhuren gloednieuwe caravans en campers met het meest All-Inclusive pakket van Nederland, leveren Voortenten en zijn daarnaast zeer succesvol met Verkoopbemiddeling.

Voor garantie, service, onderhoud, schadeherstel, onderdelen movers en accessoires heten we u van harte welkom in onze eigen Werkplaats.

Bij jullie is alles top, goede service, gezelligheid, lekkere koffie, alle tijd voor een praatje en ga zo maar door. Zelfs als je zomaar eens langsrijd om wat te vragen of om te weten te komen hoe lang het nog duurt voordat de caravan er is, ook dan alle tijd voor ons. We hebben dankzij onze nieuwe caravan een heerlijke vakantie gehad. Uiteraard is de overgang van een vouwwagen naar caravan wel even wennen maar we moeten toegeven, het went snel. Nogmaals onze dank voor alles en we wensen erg veel succes in de toekomst met jullie zaak. GA ZO DOOR

Nogmaals onze dank! Voor de perfecte service bij de aankoop van onze nieuwe caravan. Ook voor de communicatie bij aflevering een pluim! De caravan stond, zoals beloofd, helemaal kant en klaar op ons te wachten. Buiten een beetje administratie houdt het invoeren van een nieuwe caravan in België echt niets in en het prijsvoordeel is zeker het overwegen waard!

Afspraak gemaakt en naar Nederweert gereden, daar zeer vriendelijk en professioneel ontvangen (ook aan de kinderen, 2,5 en 5 jaar werd gedacht !!) Al snel tot de conclusie gekomen dat we hier onze nieuwe caravan wilden aanschaffen. Eerst moest onze eigen caravan in de verkoopbemiddeling, op een zaterdag gebracht goede afspraken gemaakt met jullie over de aanschaf van onze Knaus 550 FSK. Jurgen wat een formule: Prijs goed, Service goed, Kennis goed en dan ook nog vriendelijk.

Na een maandenlange zoektocht naar de meest geschikte caravan in verhouding tot onze auto en portemonnee kwamen we uiteindelijk bij Caravelair terecht. Ook hebben we in onze omgeving (Rotterdam) een aantal dealers bezocht, helaas stond daar nooit het model wat we zochten, maar hooguit 2-3 modellen. Toen vonden we jullie via Internet, het was best een eindje weg, maar dat loonde de moeite! Wat een genot om al die Caravelairs bij elkaar te zien en te kunnen vergelijken. Hierdoor was de keuze al snel gemaakt, de 450. Oh ja jullie prijs ligt 1300 euro lager als de beste offerte die we bij ons in de buurt kregen, fantastisch!

Onlangs is onze Fendt Saphir 470TF caravan verkocht dankzij jouw bemiddeling. Hiervoor onze hartelijke dank. We wisten niet precies wat we konden verwachten maar alles was prima geregeld en verzorgd. Ook telefonisch en per email heb je direct gereageerd op onze vragen en al na 5 weken kregen we een telefoontje dat onze caravan was verkocht voor de tevoren afgesproken prijs. We wensen je heel veel succes met je bedrijf.

Onze ervaring met jullie bedrijf is in een woord geweldig! Nog nooit zijn wij ergens zo prettig ontvangen en vrijblijvend geinformeerd. Ook viel het me op dat jullie prijzen nog steeds de scherpste van Nederland zijn ondanks het prachtige nieuwe pand. Wij zijn zeer gelukkig met de keuze die we gemaakt hebben voor de 486 en kunnen niet wachten totdat we die geleverd krijgen. Ga zo door en tot snel!

Wij hadden een aantal maanden geleden niet kunnen dromen dat wij nu over een caravan beschikken, we zagen ons noodgedwongen weer een huisje of stacaravan huren omdat onze auto niet veel mocht trekken. Totdat we bij Caravelair uitkwamen en bleek dat dit een caravan was die in relatie tot onze auto een fijne combinatie vormde. Wat verder snuffelend kwamen we bij jullie terecht en hebben we in een hele prettige ontspannen sfeer alle tijd en aandacht gekregen voordat we tot aankoop overgingen. Bravo!

Goedemorgen! Graag willen wij onze ervaring even delen met de lezers op deze pagina, we waren al maanden op zoek naar een gebruikte caravan, maar nergens vonden we wat we zochten (misschien te kritisch…). Zo ook bij jullie, wat schetste onze verbazing – een nieuwe Caravelair – lag binnen ons budget voor wat anders een gebruikte caravan had moeten worden. Nogmaals dank en we zien ernaar uit om onze nieuwe Caravelair op te komen halen

Beste Jurgen en Ton. Hierbij willen wij jullie nog bedanken voor het (snel) verkopen van onze caravan. Alles is volgens afspraak verlopen. Als iemand ons vraagt om een caravan te kopen of verkopen zullen we jullie zeker aanbevelen! Het is prettig zaken te doen met jullie ,zeker door de ongedwongen sfeer. Nogmaals bedankt en de vriendelijke groeten

We kochten een gebruikte caravan bij je. Bij deze willen we je nogmaals bedanken voor het advies dat je ons gegeven hebt om tot de juiste beslissing te komen. De snelheid waarmee de caravan, ondanks je eigen vakantie, afgeleverd kon worden was top. Je inspanningen getuigen van vakmanschap en het centraal stellen van de klant. Wij zullen je zeker aanraden bij vrienden en kennissen. Over 10 jaar kopen we een nieuwe Knaus bij je! Succes dus.

Gisteren de betaling per bank ontvangen en vandaag het vrijwaringbewijs. Langs deze weg willen we je hartelijk danken voor je correcte en professionele bemiddeling bij het op korte termijn verkopen van onze Knaus. Bedankt voor de vlotte afwikkeling. Wellicht maken we in toekomst nogmaals gebruik van jullie service. We zullen zeker vrienden en kennissen aanraden bij jullie aan te kloppen mochten zij overwegen een caravan aan te schaffen of te verkopen.

Wij willen jullie graag bedanken voor de zorgvuldige en prettige wijze van omgang met klanten; zowel via email, in persoon als telefonisch verliep het contact zeer klantvriendelijk. Hoewel wij geen courant type caravan hadden, hebben jullie deze voor een goede prijs en relatief snel weten te verkopen. De afhandeling verliep vlekkeloos. Ondanks dat Nederweert niet in de buurt ligt, zijn wij dus bijzonder blij dat we de caravan via jullie en deze formule hebben kunnen verkopen. We zullen jullie bedrijf dan ook zeker bij anderen aanbevelen. Met vriendelijke groet uit Amersfoort

Een caravan is geen geringe investering, dus weegt voor ons de prijs zeker mee. Aangezien we jullie overal op internet tegenkomen werd onze nieuwsgierigheid gewekt. Dat de prijs goed was hadden we al gezien, dat we zo fijn werden ontvangen en te woord gestaan hadden we alleen maar durven hopen. We hebben sinds afgelopen juli al volop genoten van onze Sudwind!

Het invoeren van de caravan is probleemloos verlopen. Aan de grenspost op de E 34 te Postel heeft een vriendelijke douane beamte ons in 4 min. zonder problemen aan de nodige dokumenten geholpen. Ik hou je van het verdere verloop, begin volgende week, zeker op de hoogte. Bedankt en tot ziens. Groetjes,

Kraakhelder! Wat fijn dat jullie, als enige in Nederland, een zuiver prijsbeleid hebben! Als niet commercieel persoon is het voor mij een verademing bij jullie het gevoel te hebben precies te weten waar ik aan toe ben. Altijd hik ik aan tegen zaken als afleverkosten en dergelijke, fijn dat dit bij jullie gewoon bij de prijs is inbegrepen. Ik houdt niet van verassingen achteraf dus dit spreekt ons enorm aan.

Beste familie Janssens, graag wil ik jullie bedanken voor de gastvrijheid bij jullie in de zaak, dit is toppie. Bakje koffie en een leuk praatje je voelt je er echt thuis. In het voorjaar gaan we er zeker op uit met de door onze caravan gekocht bij jullie en hopen dat we er heel veel en lang plezier van zullen hebben. Hartstikke bedankt voor de goede zorgen, namens mijn vrouw en kinderen en natuurlijk ik ook, we gaan elkaar nog zeker zien of horen. Groetjes Erik, Stefanie, Rick en Maud

Graag willen wij laten weten dat we zeer tevreden zijn over jouw aanpak en afwikkeling van de verkoopbemiddeling voor onze caravan.Het contract is uiterst helder,het contact was open en informatief: zeggen wat je doet ,maar ook doen wat je zegt. Veel succes voor nu en de toekomst!

Even laten weten dat we een goed gevoel hebben met de bemiddeling van onze caravan. Helaas hebben we hem van de hand moeten doen vanwege omstandigheden. Daar ik hersenletsel heb opgelopen is kamperen met de kinderen in de schoolvakanties een hele drukte. Wij zijn geen handelaren en zijn blij dat jij voor ons de bemiddeling deed. Ik hoop dat je het goed gaat en misschien komen we als het in de toekomst toelaat terug, want we zijn perfect geholpen.

Het is al weer enkele weken geleden dat ik mijn caravan bij je heb gehaald. Ik wilde je langs deze weg nog even bedanken vooralle goede zorgen. Je beloftes heb je volledig waargemaakt. Ik vond het een bijzondere ervaring om een dergelijke aankoop helemaal via Internet te doen. Mocht je ooit een referentie nodig hebben, mijn telefoonnummer heb je, en mag je waar nodig altijd gebruiken. We houden contact.

We would both like to thank you for your excellent services and will be more than happy to recommended Budget Caravans to any of your potential UK customers.  “Budget Caravans are very efficient and professional Company. The fact that they are located in the Netherlands makes no difference these days. We flew to Eindhoven for the day! (from standstead UK £120 for two including parking) We discussed the specification we required and placed the order. The delivery date was confirmed within a week. The caravan was ready on time to the Day! A week later we drove to Eindhoven Via the Dover To Calais ferry (Calais to Eindhoven is only four hours drive). The Caravan was ready and cleaned as promised ready for us to start our holiday. and as the Netherlands is part of the EU there is no import duties or extra tax to pay. Jurgen thank you, its refreshing to deal with a company that delivers as promised Dan and Louise”

Nog bedankt voor de snelle bemiddeling bij de verkoop van onze Fendt 470 TFB. Binnen 10 dagen verkocht, dat hadden wij zelf niet gedacht. Mogelijk kunnen wij in de toekomst nog gaan caravannen. Groetjes en bedankt Toon van Aarle – Veldhoven

Meer weten? Vraag het ons!