Huisbeurs 9 – 19 oktober

Van woensdag 9 oktober tot en met zaterdag 12 oktober en van woensdag 16 tot en met zaterdag 19 oktober houden wij voor U onze huisbeurs. Parallel aan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs heten we u graag van harte welkom in onze eigen showroom (wij zijn dus niet vertegenwoordigd in Utrecht), voor veel van onze klanten wel zo prettig. U neemt meteen een kijkje in de keuken, u weet met wie- en welk bedrijf u zaken doet en natuurlijk hebben we veel meer tijd- en persoonlijke aandacht voor u dan op de drukke beursvloer! Omdat wij ook nog eens onze zeer aantrekkelijk geprijsde verhuur caravans en campers in de verkoop hebben en de beursaanbiedingen bij de nieuwe caravans en campers ook bij ons van kracht zijn heten wij u graag van harte welkom in Nederweert!

Aankomende beurzen

Mocht u de beurs in Düsseldorf gemist hebben dan is dit uw kans om onze merken uitgebreid te kunnen bekijken. Klik op de betreffende beurs voor alle informatie.
Bovengenoemde beurzen zijn zeer uitgebreid en op een hoog fabrikant-niveau. Beurzen die niet genoemd worden zijn incompleet, onvolledig en niet gelijkwaardig.