Goedkoop en Veilig op Vakantie

Nieuw Onderhoud!

Caravan-onderhoud al vanaf € 55,- – Goedkoop en Veilig op Vakantie -. Wij hebben iets nieuws ontwikkeld en gelanceerd in caravan-land genaamd – Modulair Onderhoud -, u kiest zelf op basis van uw wensen en gebruik de module(s) die het beste bij u passen.

Zo kunt u nu bij ons terecht voor bijvoorbeeld alleen; het Remsysteem, Onderstel, Water, Vochtmeting, Elektra, Gas, Opbouw, Weging of Verkeersverlichting, de keuze is aan U! Een volledig onderhoud aan de remmen van uw caravan komt op slechts € 85,-.

APK Caravan Keuring

Als uw caravan goed onderhouden is, kunt u volstaan met de APK Caravan Keuring. Een keuring is geen onderhoud maar een controle op de belangrijke onderdelen, zijn deze goedgekeurd dan betaalt u voor de APK slechts € 75,-. APK Caravan keuring =>

Kleine Beurt

U kunt zelf kiezen welke onderhoudsmodule u het beste past, toch hebben we de belangrijkste samengevat in het “Caravan Onderhoud Pakket – Kleine Beurt”. De Reminrichting, Onderstel, Gasinstallatie en Verkeersverlichting komen bij deze onderhoudsbeurt aan bod. De prijs van dit pakket is € 140,-.

Grote beurt

En nog veel meer vindt u met deze link naar alle Onderhoudsmodules

Maak NU een Afspraak

Afspraak maken voor onderhoud

   

  Uw Gegevens

   

  Caravan of Camper gegevens

   

  Vragen?

   

  En nog veel meer vindt u hieronder: