Camper goedkoop huren vanaf € 74,- p/d

Camper goedkoop huren met de Voordeel Dagenkaart

Camper Goedkoop Huren met voordeel dagen kaartHuur een camper vanaf € 74,- per dag! We hebben een nieuw concept ontwikkeld in de camper verhuur branche; de Voordeel Dagen Kaart (VD kaart). De voordelen van bezit, zonder de nadelen van het gewone huren.

Koop uw Voordeel Dagen Kaart NU

De beste periode om de VD kaart te kopen is vanaf NU t/m januari. Hoe eerder, hoe beter, u heeft dan immers de meeste keus uit de beschikbare periodes voor seizoen 2015. De meeste VD kaart bezitters reserveren alvast enkele periodes bij aanschaf van de kaart, uiteraard kunt u als kaartbezitter (in tegenstelling tot gewone huur) hierin nog verschuiven.

Goedkoop Camper Huren

Nergens anders huurt u zo goedkoop. Uitgaande van ons hoogseizoen tarief genieten onze voordeel-kaarthouders van maar liefst 42% korting! Nu is het mogelijk om voor € 74,- per dag een praktisch nieuwe-, schone- en super complete all-Inclusive camper te huren met een onbeperkt aantal kilometers. Hierop geven wij met een gerust hart de Laagste Prijs Garantie af.

Camperpoolen koop samen een voordeelkaart of deel deze met familie of vrienden

Koop samen met familie of vrienden een VD kaart, zo geniet u samen van de grote voordelen. Ook als u de VD kaart heeft gekocht en u zou de dagen niet allemaal kunnen gebruiken, dan mag u deze overdragen aan familie of vrienden. Mocht u niemand kunnen vinden, laat het ons weten dan gaan we met u op zoek naar iemand in onze “camperpool”.

Vertrek op elke gewenste dag

U kunt op elke gewenste dag vetrekken en bent niet beperkt tot vaste vertrek- of retourdagen. (Zonder de VD kaart is de vertrek dag op zaterdag- en retour op vrijdag) Ziet u dat het komende weekend goed weer voorspelt en u wilt er even lekker tussenuit, neem contact met ons op en indien beschikbaar gaat u lekker op pad. (met uitzondering van juli en augustus)

Lang weekend of per dag

Er even lekker een paar dagen tussenuit, dankzij de VD kaart kunt u ook een paar dagen of een lang weekend van een camper geniet, net alsof het uw eigen camper is. Wel de lusten, niet de lasten. (met uitzondering van juli en augustus)

Hoogseizoen tegen de laagste prijs

Als extra service maken we het zelfs mogelijk dat u gedurende maximaal 2 weken in de maanden juli en augustus ook de VD kaart kunt gebruiken. Op deze manier geniet u een korting welke afhankelijk van het aantal dagen ligt tussen de 24% en 42%!

Onbeperkte kilometers zonder meerprijs

Met de Voordeel Dagen Kaart hebben we geen kilometer beperking. U betaald dus niets extra’s als u een keer zou besluiten om de Noordkaap te bezoeken. Ook hier een groot voordeel dus!

Hele jaar geldig

De VD kaart is het hele jaar geldig, zo kunt u van 1 januari tot en met 31 december van het jaar genieten van “uw” camper. Doe maar net alsof zij van u is…

All-Inclusive – Heerlijk compleet – Zonder bijkomende kosten!

Het All Inclusive pakket, voor uw onbezorgde kampeervakanties! Alle campers zijn “All-Inclusive” uitgerust, dus niet alleen een luifel met een gasfles, maar met alles aan boord wat u zich maar kan wensen; een complete inventaris en meer dus.

Heerlijk compleet op vakantie met o.a.: Tafel en Stoelen – Luifel – Camper toebehoren (o.a. gasflessen, TomTom navigatie, Leveller en toilet-vloeistoffen) – Keukeninventaris (o.a. koffiezetapparaat en waterkoker) – Was benodigdheden – Kook benodigdheden – Bestek – Groot servies – Huishoudelijk (o.a. handveger, boodschappentas en bezem).

Begin uw onbezorgde vakantie dan ook direct als u uw camper komt ophalen, het enige wat u hoeft mee te nemen is uw bedden- en linnengoed, voor de rest zorgen wij. Dat scheelt u toch weer 2 kostbare vakantiedagen die u ander kwijt zou zijn aan in- en uitladen, tel uit uw winst!

Kilometer vrij, geen meerprijs voor extra kilometers, geen administratiekosten, geen bijkomende kosten, inclusief gas en vloeistoffen, instructie, reinigen buitenzijde, parkeren van uw auto op ons afgesloten terrein.

Keuze uit alle modellen, zelfs een caravan

U kunt vrij kiezen tussen de verschillende campers in onze verhuurvloot. Geeft u de voorkeur aan 2 enkele bedden voor de ene reis, dan kiest u voor uw volgende trip misschien wel voor het Franse bed. Ook kunt u nog eens een caravan meenemen als dat beter past.

Nieuwe campers en caravan

Camper Goedkoop Huren met voordeel dagen kaart

Onze verhuurvloot is jong, schoon en fris, een groot gedeelte wordt elk jaar vernieuwd. Als u bij ons huurt weet u zeker dat u met een schone camper op pad gaat. Ook hierin doet de huurcamper niet onder voor een eventueel eigen camper.

Prijzen

Met de 35 dagenkaart betaalt u € 97,- per dag, de 49 dagenkaart € 86,- per dag en de 70 dagenkaart met de ongelofelijk lage prijs van € 74,- per dag. Tel uit uw winst!

Wees er snel bij

Wie het eerst komt, het eerst maalt. Als u de VD kaart koopt adviseren we u meteen een aantal periodes te reserveren, Alle andere periodes is afhankelijk van beschikbaarheid. Dus wees er snel bij.

Prijzen:

35 dagen – 5 weken – prijs per dag slechts € 97,- – 35 dagenkaart € 3.400,- (voordeel ten opzichte van hoogseizoen tarief 25%)

49 dagen – 7 weken – prijs per dag slechts € 86,- – 49 dagenkaart € 4.200,- (voordeel ten opzichte van hoogseizoen tarief 35%)

70 dagen – 10 weken – prijs per dag slechts € 74,- – 70 dagenkaart € 5.200,- (voordeel ten opzichte van hoogseizoen tarief 45%)