Werkplaats

budgetcaravan-werkplaats-2 (5)Uiteraard verzorgt de werkplaats alle denkbare technische zaken aan alle merken caravans of campers. U kunt bij ons terecht voor; Garantie, Service, Onderhoud, Reparaties, Schadeherstel, Onderdelen, alle denkbare Accessoires en Voortenten.

Garantie en Service

Alle nieuwe caravans en campers worden door ons met de grootst mogelijke zorg aan u afgeleverd. Mocht het toch voorkomen dat er een onvolkomenheid optreedt dan zijn- en willen wij uw eerste aanspreekpunt zijn! Een e-mailtje is voldoende, wij bekijken met u wat de beste en snelste manier is om het probleem op te lossen, hiervoor zijn we 7 dagen per week bereikbaar, dus ook op zaterdagen en maandagen!

Onderhoud en reparaties

budgetcaravan-werkplaats-2 (7)Hoewel het onderhoud van een caravan bij veel gebruikers een lage prioriteit heeft, is het toch verstandig om de caravan regelmatig een onderhoudsbeurt te laten geven. De controle van de remmen, de elektriciteit– en gasinstallatie en van het onderstel (remmen/as/banden) is van belang voor de veiligheid van u zelf en die van anderen. Ook de verzekeringsmaatschappij controleert bij een schadeclaim of de caravan goed is onderhouden, deze i.v.m. de zorgverplichting t.o.v. het verzekerde object. Bij normaal gebruik is het voldoende om de caravan om de twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Bij intensief gebruik kunt u dit beter jaarlijks doen. Zelfs als de caravan maar weinig wordt gebruikt is onderhoud zeker nodig: Want ook hier geldt: “Wat rijdt dat slijt en wat staat dat vergaat!” Verdroogde banden, slecht functionerende remmen, versleten schokdempers en wiellagers, dit alles kan het voortijdige einde betekenen, niet alleen van uw welverdiende vakantie, maar ook van uw kostbare bezit.

budgetcaravan-werkplaats (2)Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw caravan en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt een goed onderhouden caravan ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw caravan kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent naar uw vakantiebestemming. Onderhoud daarom uw caravan minimaal eens in de twee jaar.

Onze werkplaats is prima geoutilleerd met alle moderne apparatuur voor het opsporen en herstellen van technische mankementen aan de remmen, de trekinrichting, het onderstel, de bedrading, de gasleidingen, de afvoer, alles wat u maar kunt bedenken wordt kritisch gecontroleerd op werking en veiligheid en waar nodig gerepareerd, gesmeerd, vervangen en/of afgesteld, indien u daarvoor opdracht hebt gegeven. Vervolgens ontvangt u een uitgebreid onderhoudsrapport waarin alle bevindingen staan vermeld.

Bekijk hier al onze mogelijkheden voor onderhoud

Schadeherstel

budgetcaravan-werkplaats-14De technische dienst in Liessel (al jaren onze servicepartner van den Heuvel Caravantechniek) is verder nog gespecialiseerd in schadeherstel, alle voorkomende schades zoals vochtschade, aanrijdschade en hagelschade zijn daar in vertrouwde handen. Bij het herstellen van deze schades worden delen vervangen of gerepareerd bijvoorbeeld zijwand of dakplaat. Kleine deukjes worden met speciaal gereedschap hersteld.

Originele onderdelen

Wij leveren uitsluitend originele onderdelen voor Roller Team campers, Sprite, Caravelair en Knaus caravans, snel en meestal ook goedkoper. Daarnaast bieden wij alle extra’s toebehoren en accessoires aan, zowel vanaf fabriek als achteraf. Voor een prijsopgave ga naar onze onderdelen pagina ->

Accessoires Voortenten en toebehoren

mover-truma-seDe laatste jaren nemen we een duidelijke trend waar, onze klanten doen langer met hun caravan. Wat is er dan prettiger om deze achteraf te kunnen voorzien van alle gemakken zoals: Caravan movers, Hordeuren, Fietsendragers, Serviceluiken, Airconditioning, Satelliet schotels, enz. Ook als u aan een nieuwe voortent toe bent, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Graag tot ziens!

Bel voor een afspraak 0495 820 250 of stuur een e-mail info@caravancampercenter.nl