Samen nog sterker

Door onze groei van de afgelopen jaren hebben we besloten om op technisch vlak een samenwerking aan te gaan met onze exclusieve servicepartner “Van den Heuvel caravan- en campertechniek”. De groei in verkoop van campers en caravans maakt ook dat we steeds meer producten zoals satellietsystemen, luifels, airco’s, zonnepanelen, movers en fietsendragers monteren. Deze groei bleek niet meer goed te combineren met onderhoud, service, reparaties, garantie en schadeherstel in onze eigen werkplaats. Ook het tekort aan vakbekwame medewerkers op de arbeidsmarkt maakt het dat we voor u naar de beste oplossing hebben gezocht, en gelukkig hebben gevonden!

Doen waar je goed in bent

Het camper en caravan product is sterk aan vernieuwingen onderhevig. Elk jaar weer worden er compleet nieuw ontwikkelde modellen gepresenteerd, aanpassingen dus zowel op commercieel- als op technisch gebied. Wij als specialist doen er alles aan om de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen teneinde u het beste advies te kunnen geven bij de aanschaf van uw nieuwe caravan of camper. Maar ook op technisch vlak vinden soortgelijke ontwikkelingen plaats. Ook dit verdient alle aandacht om u bij verkoop optimaal te kunnen informeren en, in geval van een storing, snel en efficiënt te kunnen helpen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u bij de aankoop optimaal wordt geadviseerd en, wellicht nog belangrijker, in geval van een mankement 100% wordt geholpen. Kort samengevat “Schoenmaker blijf bij je leest”.

Vakbekwaam

Deze activiteiten zijn nu in de vertrouwde handen van “Van den Heuvel caravan- en campertechniek”. Van den Heuvel is volop actief sinds 1997 en is gevestigd aan Loon 34 te Liessel. Het bedrijf is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, op- en inbouwen van accessoires, schadeherstel en schadetaxatie aan caravans en campers. Van den Heuvel Is erkend en gecertificeerd door; BOVAG en FOCWA, vakgroep Caravan- en Camper servicebedrijven en als officieel Truma Servicepunt. Aan deze erkenningen en het bijbehorende lidmaatschap worden nogal wat voorwaarden gesteld; hierbij valt te denken aan eisen ten aanzien van inrichting zoals; de hefbrug, banden balanceer apparaat, remmentestbank, handgereedschappen, enzovoorts. Maar ook zaken zoals voorraad van onderdelen, opleidingen, vergunningen, verzekeringen en diploma’s.

Onderhoud, service, reparatie, in- en opbouw van accessoires en schadeherstel

Voor onderhoud, service, reparatie, in- en opbouw van accessoires en schadeherstel aan uw caravan of camper maakt u een afspraak met Van den Heuvel caravan- en campertechniek, Loon 34, 5757 AC, Liessel op telefoonnummer 0493-342722.