Sprite Caravans

Sprite Caravans

De Sprite Alpine Sport en de Sprite Cruzer SR

sprite-logo-build-by-swift-2zijn caravans afkomstig uit de fabrieken van Engeland’s grootste producent van toercaravans: Swift Group Limited. In de productiefaciliteit van Swift, gevestigd in het Engelse Cottingham worden jaarlijks meer dan 10.000 caravans vervaardigd onder de merknamen Swift, Sprite en Sterling. Voor de export caravans voert Swift Group de merknaam Sprite.

De filosofie

van Swift Group is het vervaardigen van hooggekwalificeerde caravans, die door het gebruik van de beste materialen en modernste productiemethoden zorgen voor probleemloos kamperen.

Bij de vervaardiging

sprite-swift-fabriekvan de Sprite caravans staat veiligheid voorop. Alle Sprite modellen voldoen dan ook aan de strenge Europese veiligheidsnormen. Om absolute perfectie te garanderen worden alle caravans uitvoerig getest alvorens ze in productie gaan.

De Sprite range 2014

bestaat uit vijf modellen in de vernieuwde Alpine Sport serie en vijf modellen in de Cruzer SR serie. De Sprite Alpine Sport is met zijn volledig geïntegreerde voorraam, gladde buitenbeplating, moderne decoratie en het grote panoramische dakraam een unieke verschijning op de weg. Scherp geprijsd, maar toch van alle gemakken voorzien.

De top van het merk

is de succesvolle Sprite Cruzer SR serie. Hier treft u nog steeds het karakteristieke Engelse uiterlijk aan van het aerodynamische drie-ramen front. Echter met de strakke vormgeving en eyecatchers, zoals het lichtdoorlatende panoramisch dakraam, is deze caravan een blikvanger op de weg.

Een Sprite caravan

sprite-cruzer-frontis een moderne, maar tijdloze verschijning, die door de jaren heen zijn waarde onmiskenbaar aantoont en ook behoudt. Een hele geruststelling bij uw beslissing.

Het maken van de juiste keuze

voor uw nieuwe caravan is belangrijk. Deze site verschaft u alle informatie over de Sprite caravans van het seizoen

2014, zodat u samen met ons de keuze kunt maken uit de tien beschikbare indelingen.

Sprite After-Sales

sprite-logo-swift-group

Wanneer u een Sprite caravan koopt, koopt u meer dan alleen een caravan. U krijgt er ook de service van Supercare bij, de vooraanstaande After-Sales organisatie van Swift Group Limited, zodat u zorgeloos van uw caravan en vakantie kunt genieten. Sprite kent een uitgebreid dealernetwerk. Wij zorgen ervoor dat u altijd kunt rekenen op eerste klas-service. Sprite geeft op alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar garantie op vochtinwerking (mits voldaan aan de voorwaarden).