VAKANTIE

Vanwege vakantie zijn wij gesloten van 15 tot en met 31 augustus.

GEOPEND

Wij zijn geopend op vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Andere dagen uitsluitend op afspraak.

Voorraad, Showroom en Levertijden

Dat caravans en campers ontzettend populair zijn op dit moment zal u niet zijn ontgaan. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat zowel wij- als onze fabrikanten geen voorraad meer hebben en uitverkocht zijn.

Levertijden zijn op dit moment gemiddeld 8 maanden voor Roller Team en Mobilvetta campers, bij Caravelair en Sprite caravans bedraagt dit ongeveer 10 maanden.

In onze showroom zijn nog enkele caravans en campers te bekijken, deze behoren toe aan ons verhuurbedrijf “Rentac Camper & Caravan Verhuur”. Neem altijd van tevoren met ons contact op om er zeker van te zijn dat de betreffende caravan of camper ook daadwerkelijk aanwezig is, dit omdat de vloot de komende maanden “op vakantie” is.

Huren

Bij de verhuur is er nog een beperkte beschikbaarheid voor de komende periode, U kunt direct online de beschikbaarheid bekijken en boeken. Ga hiervoor naar onze speciale verhuur-website Rentac Camper & Caravan Verhuur.

Bereikbaarheid

Vanwege grote drukte zijn wij telefonisch (0495 820280) bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Via de formulieren op deze website zijn we altijd voor u bereikbaar en reageren wij zo spoedig als mogelijk.