Openingstijden:
vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur

Andere dagen zijn mogelijk op afspraak. Gebruik het contactformulier om een afspraak te maken.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Via de formulieren op deze website, of per e-mail, zijn we altijd voor u bereikbaar en reageren wij zo spoedig als mogelijk. Wij werken zoveel mogelijk thuis, dit om ons kleine steentje bij te dragen aan de bestrijding van Corona.

Occasions

Bekijk ons actuele aanbod van caravans- of campers met vakantie-ervaring

Huren

In onze showroom zijn op dit moment alle caravans en campers te bekijken welke toebehoren aan ons verhuurbedrijf “Rentac Camper & Caravan Verhuur”.

Als u volgend jaar toch lekker op vakantie wil gaan met een caravan of camper, overweeg dan bij ons te huren! Nu de levertijden zo onzeker zijn kiezen veel potentiele kopers voor huur. Naar verwachting zullen de tekorten aan componenten volgend jaar zijn opgelost, een ideaal moment om dan pas te kopen en voor nu te kiezen voor de verhuur bij Rentac Camper & Caravan Verhuur.

Bij de verhuur is er nog beschikbaarheid voor het komende seizoen, U kunt direct online de beschikbaarheid bekijken en boeken. Ga hiervoor naar onze speciale verhuur-website Rentac Camper & Caravan Verhuur. Boek NU en wacht niet te lang is ons advies!

Nieuwe Voorraad en Levertijden

Dat caravans en campers ontzettend populair zijn op dit moment zal u niet zijn ontgaan. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat zowel wij- als onze fabrikanten geen voorraad meer hebben en uitverkocht zijn met nieuwe caravans en campers. Daar komt bij dat het wereldwijde tekort aan chips ervoor zorgt dat levertijden veel langer zijn dan normaal.

Levertijden zijn op dit moment gemiddeld 8 tot 12 maanden.