Openingstijden

Open Zondagen

  • ZONDAG 21 OKTOBER 11:00 – 16.00 uur
  • ZONDAG 18 NOVEMBER 11:00 – 16.00 uur
  • ZONDAG 16 DECEMBER 11:00 – 16.00 uur

Normale Openingstijden

Wij zijn geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Zaterdagen zijn wij geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Zondag, maandag en dinsdag gesloten!

Op Afspraak

Caravan & Camper Center op afspraak geopend!

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk persoonlijk te kunnen informeren over de vele opties en mogelijkheden voor de caravan of camper van uw dromen. Daarom kunt u, buiten onze normale openingstijden, ook in onze showroom terecht als u even een afspraak heeft gemaakt op een tijdstip dat het u schikt. Op deze manier garanderen wij u dat we alle tijd voor u hebben.

Persoonlijk advies, daar draait het allemaal om!

U kunt onze showroom ook buiten de openingstijden op afspraak bezoeken, zoals in het weekend of tot 21:00 uur ‘s avonds.
U hoeft dus geen verlof te nemen of te wachten tot een vrije dag om u te laten informeren over ons uitgebreide aanbod campers of caravans. U bent welkom!

Zo maakt u vrijblijvend een afspraak:

Een afspraak met één van onze adviseurs maakt u eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@campercaravancenter.nl, geef hierin aan welke dag en tijdstip u het beste past, of een eventueel alternatief. U krijgt van ons dan zo spoedig mogelijk antwoord.

De aanschaf van een nieuwe- of gebruikte caravan of camper verdient echter alle tijd en persoonlijke aandacht om tot een goed besluit te kunnen komen, die tijd maken wij graag voor u! Veel van onze klanten geven daarom de voorkeur aan het maken van een afspraak.

    • Op een tijdstip dat u dat het beste schikt nemen we alle tijd die nodig is om tot een juist besluit te komen.
    • U bent bij ons, na het maken van een afspraak, van harte welkom in de avonduren en in het weekend buiten onze normale openingstijden.
    • U kunt bij ons, na het maken van een afspraak, 7 dagen per week terecht ook ’s avonds en in het weekend!